franzjager.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Om oss/ Bli forhandler

Franz Jäger har Norges største utvalg av våpenskap og safer. Visste du at produktene våre er designet på et lite sted rett utenfor Oslo? I rolige omgivelser på Sørumsand jobber vi for at produktene våre skal være så robuste, funksjonelle og fine som mulig!

Engasjement med litt nerdete glede over detaljer gir oss driv til å skape og utvikle, og når så mange fine kunder velger våre produkter så gir det oss ekstra drivstoff på raketten!

Produksjonen av Franz Jäger foregår på avanserte fabrikker og inkluderer manuelt arbeide så vel som svært automatiserte prosesser. Visste du at de fleste Franz Jäger produktene er innom over 10 forskjellige stasjoner på fabrikken for tilpasning, montering og kontroll?

Vi følger produksjonen nøye fra idé til høykvalitets Franz Jäger og vi tror at vår lidenskap utgjør forskjellen.

 

Du kan enkelt kjøpe ditt nye Franz Jäger hos en av våre mange forhandlere eller direkte på franzjager.no. Franzjager.no er Nordens største salgskanal for Franz Jäger og vi ønsker at alle våre leveranser er så gode at du som kunde finner det naturlig å anbefale oss til andre.

Les gjerne mer om hva våre kunder syntes her på nettsiden (Lipscore).

Franz Jäger har kontorer på Sørumsand og vårt distribusjonsnett gjør at vi effektivt leverer innen kort tid til hele Norden. Vårt omfattende servicenettverk gjør oss i stand til å yte service i samme område dersom du er uheldig og trenger hjelp.

Ønsker du å ta en titt på noen av våre produkter så har vi mange showroom i Norge, ta en titt her for ditt nærmeste showroom:  Finn showroom Husk å ringe for avtale før du kommer :-)

Har du spørsmål om oss eller produktene våre så håper vi du tar kontakt.

 

Er du interessert i bli med på laget som forhandler? Etterspørselen etter våre produkter er sterkt økende i hele Norden, vil du bli med så ta kontakt!

 

Firmainformasjon

Franz Jager As

Orgnr: 923065687 MVA

 

Når du handler hos oss støtter du blant andre:

Trykk ENTER for å søke