franzjager.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Sikkerhet og personvern

Vi setter pris på ditt besøk og din interesse for våre produkter. Når du handler hos oss skal du være trygg på at personlig informasjon behandles på en sikker måte.

Innsamling av personlige opplysninger

Vi kan samle inn enkelte opplysninger om deg, din maskinvare og din programvare. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, nettleser, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside. Ved registrering/ bestilling samles også nødvendig personlig informasjon som navn, adresse, epost og telefonnummer.

Bruk av personlige opplysninger

Vi kan bruke personlige opplysningene til følgende formål:

-       For behandling av ordre

-       Garantioppfølging

-       Logistikk

-       Betaling og regnskap

-       Nyhetsbrev og tilbud (selvbestemt fra «Min konto»)

-       Nettsidetrafikk og analyse

-       Nye tjenester

Hvem deler vi dine opplysninger med?

I noen tilfeller kan det være nødvendig å dele dine personopplysninger med våre samarbeidspartnere. Det kan være logistikkpartnere som transporterer varer og tjenester hjem til deg, servicepartnere og reparatører, tilbyder av revisjonstjenester, tilbyder av kundeoppfølgingssystmer, tilbyder av betalingstjenester eller leverandører og grossister med direktelevering til deg som kunde.

I alle andre tilfeller deler vi ikke dine personopplysninger med tredjeparter, unntatt når vi er pliktig under loven, eller hvis vi har ditt uttrykkelige samtykke.

Tilgang til de personlige opplysningene

Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan selv gjøre personlige endringer fra våre sider:

-       Personinformasjon finner du ved å logge inn og gå til «Min konto»

 

Du kan anmode tilgang til og sletting av dine personopplysninger ved å be om dette via Kontakt oss eller ved å sende en epost til post@franzjager.no

Trykk ENTER for å søke