franzjager.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Skapguide

For Franz Jäger er det viktig at du som kunde finner rett skap for tiltenkt formål. På chatten nede til høyre treffer (9-22) du våre produkteksperter og ingen teite roboter :-) Produktekspertene gir deg anbefalninger basert på dine behov, prøv oss!

Ønsker du å lese litt før du bestemmer deg så håper vi vår skapguiden er til hjelp. 

Du kan også lese mer om hvordan velge rett safe her: https://www.franzjager.no/blog/velg-rett-safe

Leter du etter bruksanvisning for ditt skap? Franz Jäger User Guides finner du her! 

 

Jeg vil beskytte mot brann - Brannsafe/Brannskap

- Unik etter brann garanti - Hvis din brannsafe har vært utsatt for brann og den ikke lenger er operativ så vil vår unike etter brann garanti sørge for at vi sender deg ny safe av samme modell eller tilsvarende, fritt levert selvfølgelig. Alt du trenger å gjøre er å oversende utfylte forsikringspapirer, kvittering fra ditt kjøp og bilder av safen, deretter så sender vi omgående ny safe kostnadsfritt. Garantien gjelder på alle nykjøp av Franz Jäger Brannsafe og gjelder i 10 år fra leveringsdato. Garantien gjelder kun for privatkjøp.
 
Franz Jäger Brannsafe er primært beregnet for brannsikring av dokumenter og datamedier samt ”lett” tyverisikring. Franz Jäger Brannsafer føres i 4 forskjellige brannklasser 30P, 60P, 90P og 120P, dvs. testet i 30-120 minutter i inntil 1090 graders varme uten at innholdet blir ødelagt. Sertifisering på ønsket produkt finnes i produktbeskrivelsen. 
 
Alle Franz Jäger Brannskap er branntester i henhold til NT Fire 017. I tillegg til branntest er Franz Jäger Brannsafe også falltestet fra 9 meter høyde i glødende tilstand, dette er en test som ikke alle produsenter kan fremlegge. Falltesten er imidlertid meget relevant med tanke på tilfeller der safen plasseres i etasje over bakkenivå.
 
For å styrke innbruddsikkerheten er konstruksjonen forsterket på flere plasser samtidig, alle Franz Jäger Brannsafer har låsebolter og inngrepsfalser både i bakkant og på hoveddør.
 
Safedirekte leverer direkte fra produsent og selger derfor kun nye produkter.

 

Jeg vil beskytte verdier - Verdiskap EN1143 | Brannsikkert Verdiskap

Verdiskap benyttes for oppbevaring og forsikring av større verdier (Kontanter, edel stener, gull etc). Verdiskap er klassifisert iht. europeisk standard EN 1143-1 i klasse eller Grade 0-VIII. Finnes også som kombinerte brann og verdiskap, Franz Jäger LG som er både branntestet og innbruddstestet. Verdiskap med sertifisering EN 1143-1 har høyere klassifisering en FG, og du kan dermed også oppbevare våpen i alle våre verdiskap.


Jeg vil oppbevare våpen - FG godkjente sikkerhetsskap / våpenskap

FG - godkjente våpenskap er ment for oppbevaring av våpen og ammunisjon. FG-godkjenning er som et minimum påkrevet i hht. norsk lov for oppbevaring av våpen. Flere modeller kan leveres lett brannisolert.

Jeg vil oppbevare verdier eller håndvåpen - FG godkjente sikkerhetsskap

 

FG-godkjente sikkerhetsskap gir en trygg oppbevaring av verdisaker mot innbrudd, nasking og annen ytre påvirkning. Sikkerhetsskap er normalt ikke brannklassifisert, selv om mange modeller kan leveres lett brannisolert og vil kunne sikre innhold i en mindre brann. Har en bedre innbruddstyrke enn vanlige sikkerhetsskap.

Jeg vil deponere nøkler eller verdier - Deponeringssafe / skap

Et skap for deponering av kontanter, nøkler etc. Finnes i mange ulike størrelser og bruksområder. Har en egen enhet øverst hvor verdisakene puttes inn og faller ned i sikret enhet under. Fra de minste seddelbokser til de store, kraftige skapene som også kan være FG godkjent og klassifiserte på samme måte som verdiskap. Store deponiskap enheter med mange rom kan også leveres.

Jeg vil oppbevare nøkler - Nøkkelskap / Nøkkelbokser

FG-godkjente skap for oppbevaring av nøkler. Inneholder nummerete kroker for å henge nøkler på. Finnes som klassifiserte nøkkelskap, enten som FG-godkjent sikkerhetsskap eller klassifiserte verdiskap.

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke