franzjager.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Brannsafe - Test og Sertifikat

 

Når du skal gå til innkjøp av en brannsafe så er det selvsagt viktig at den beskytter det som er viktig for deg. For å være sikker på at den beskytter som den skal så bør du kjøpe en brannsafe med sertifikat. Mange velger i tillegg en brannsafe som også er bygget for å stoppe tyven, også dette bør bekreftes med sertifikat. Så, hvilke sertifikater bør din nye brannsafe ha?

 

Velg en brannsafe som har bestått følgende tester:

 

NT Fire 017 Papir

Dette er en internasjonalt anerkjent test der brannsafen utsettes for en brann på 1000 grader. En brannsafe som er merket med dette sertifikatet (NT Fire 017) skal i tillegg informere om hvor lenge safen motstår (30/60/90/120 minutter) 1000 grader uten at temperaturen overstiger 150 grader inne i skapet.

 

NT Fire 017 Data

Samme som over, men for å beskytte datamedier skal temperaturen inne i skapet ikke overstige 50 grader innenfor gitte antall minutter. Viktig test for teknologi og data som plasseres i safen.

 

Dropptest

Denne testen er spesielt viktige dersom du har brannsafen din stående over bakkeplan. En brannsafe med dette sertifikatet tåler et fall på 9 meter i glødende tilstand uten at brannsafen kollapser.

 

Vanntest (WST)

I forbindelse med slukningsarbeider så er det viktig at brannsafen også beskytter innholdet mot vann. Med dette sertifikatet tåler brannsafen din vannsprut på 80 liter pr minutt i en varighet på 30 minutter uten at vann trenger inn i brannsafen.

 

Eksempler på sertifikater:

 

Har brannsafen din disse testene så er du godt dekket! Ønsker du også sertifisert tyverisikring bør brannskapet ditt i tillegg ha en EN1143 eller EN11450 (europanorm) sertifisering.

 

Franz Jäger har følgende serier som innehar sertifiseringene over:

Brannsafe: https://www.safedirekte.no/categories/franz-jager-brannsafe

Brannsikre Verdiskap: https://www.safedirekte.no/categories/franz-jger-brannsikre-verdiskap

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke