franzjager.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Låsguiden - Velg rett lås

Franz Jäger finnes med det tre forskjellige låssystem; nøkkellås, digital kodelås og mekanisk kodelås.

På noen av Franz Jäger seriene kan du velge mellom alle tre, så her kommer en liten guide som forteller litt om de forskjellige

 

Nøkkellås

Nøkkellåsen er kraftig, stabil og den er det billigste alternative låssystemet. Det som er fint med nøkkellåsen er at du slipper å huske en kode, og så lenge du har en av de to nøklene som fulgte med ditt skap, så kan du alltid slipe opp en ny.

Nøkkellåsen velges gjerne fordi den er det billigste alternativet og for at den er enkel i bruk.

 

Digital kodelås

Den digitale kodelåsen er lynrask, enkel å forholde seg til og den virker hver gang. Alle digitale kodelåser på Franz Jäger husker koden din selv om den går tom for batteri, så bytt batteri og bruk låsen som før.

Med digital kodelås slipper du å oppbevare en nøkkel og du får alltid rask tilgang til innholdet i safen din. Programmeringen er enkel og du legger til nye koder eller bytter eksisterende lett som en plett.

Den digital kodelåsen velges gjerne fordi den er mest praktisk.

 

Mekanisk kodelås

Den mekaniske kodelåsen tar seg svært godt ut på et Franz Jäger. Mange mener at et Franz Jäger med mekanisk kodelås er det nærmeste man kommer et smykke på 100kg ++.

Den mekaniske kodelåsen er ren mekanikk og behøver derfor ikke batterier for å fungere. Den mekaniske kodelåsen krever noe mer arbeid når du skal inn i skapet ditt, i tillegg er endring/ bytte av kode en del vanskeligere enn å gjøre det samme på en digital kodelås.

Mekanisk kodelås velges gjerne fordi den ser fin ut, for at du slipper batterier og for at en mekanisk løsning ansees for å vare evig.

 

Alle låsene er av høy kvalitet og de er selvsagt i henhold til sertifiseringene på ditt skap, sikkerhetsmessig er det derfor ingen forskjell på om du velger det ene alternativet fremfor det andre.

Se mer om Franz Jäger og låssystem her: Franz Jäger

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke