franzjager.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Skyteklubber med skytebaner

For konkurranseskyttere er det en selvfølge, men alle jegere bør også trene. Om du har planer om å jakte storvilt, så stilles det krav til antall skudd på treningsbanen før du får lov til å «skyte opp». Å trene på en skytebane er nødvendig og det gjør deg i bedre stand til å treffe det du sikter på når jakta setter inn.

 

I Norge finnes det hundretalls av skytebaner, og mest sannsynlig er det ikke veldig langt til en bane nær deg. De fleste baner er åpne for alle, men finn en skytebane som passer deg og meld deg inn. Da støtter du din lokale klubb, i tillegg til at du kanskje får tilgang på relevante medlemstilbud, kompetanse og tips.

 

I oversikten (link) under finner du alle skytebaner som er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund. Finn din nærmeste bane, og start treningen!

https://www.njff.no/jakt/sider/finn-din-skytebane.aspx?menuid=34

 

Husk at alle våpen, uavhengig av om de brukes i tjeneste, jakt eller sport skal oppbevares i et FG godkjent våpenskap. Franz Jäger våpenskap er svært populære og bestiller du på safedirekte.no får du skapet fritt levert hjem.

 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke