franzjager.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Tre steder du ikke bør oppbevare smykkene

 

På 80, 90 og tidlig 2000 tallet gikk tyvene etter dyre TV’er og stereoanlegg. I dag styrer tyven unna teknisk utstyr da disse lett kan spores. Fortjenesten på slik utstyr er heller ikke særlig stor, ofte mellom 5% og 20% av gjenstandens opprinnelige verdi.

Gull, smykker og sølvtøy er nå tyvens favoritter. Disse gjenstandene er av høy verdi, de er lett å få med seg og de er lett omsettelig. I tillegg plasserer veldig mange av oss disse små verdigjenstandene på de samme stedene, noe som gjør de til attraktive og effektive mål.

Norske hjem er proppet med smykker og små verdigjenstander. Totalverdien på husets smykker og sølvtøy er det ikke mange av oss som har kontroll på, og grunnen til dette er kanskje at smykkene ofte er kjøpt over tid.

De vanligste stedene vi oppbevarer ringer, øredobber og andre verdigjenstander er i skuffen på badet, i nattbordskuffen og i garderobeskapet på soverommet. De færreste av oss har et forhold til hvilke totalverdier vi har i «skuffen», men det har tyven!

Vet du ikke hvilke verdier du har i hus, blir det i tillegg vanskelig å få tilbake reelt tapte verdier fra forsikringsselskapet.

En enkel og billig forsikring er å gå til anskaffelse av en safe. Safen burde være robust og den burde kunne boltes fast i gulv eller vegg. Safer kommer i alle størrelser, så man kan spørre seg selv om det holder med oppbevaring av smykker og sølvtøy, eller om du også bør sikre den gode Cognacen.

Sjekk gjerne ut Franz Jäger dersom du er en av de som har verdier liggende i skuffen.

Mer informasjon og bestilling:

Franz Jäger sikkerhetsskap https://www.safedirekte.no/categories/franz-jager-sikkerhetsskap

Franz Jäger Bransikre Verdiskap https://www.safedirekte.no/categories/franz-jger-brannsikre-verdiskap 

Alle varer leveres fritt til alle i Norge og Sverige.

 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke