franzjager.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Vær safe i ferien!

Vi nordmenn elsker å reise og antall reiser øker for hvert år. I 2017 var vi på reisefot 8,2 millioner ganger! På disse 8,2 millioner reisene så hadde vi 115 millioner overnattinger, det er deilig hva?

Vi er heldige som har muligheten til å oppleve verden og nye kulturer, men et økt forbruk gjenspeiles også i økte verdier hjemme. Hvem vet hvilke verdier vi faktisk sitter på, og hvordan beskytter vi disse verdiene? Eksempelvis så har vi nordmenn til sammen 2,5 millioner bunader til en verdi godt over 30 milliarder kroner. Med bunadssølv og annet tilbehør har mange av oss bunader til god over 50.000 hengende i skapet. 

Norge er det landet hvor flest har sikret seg med boligalarm, faktisk har hele 19 prosent av norske boliger boligalarm. Dette stopper nok en del innbrudd og kanskje viktigst så gjør det at tyven får dårligere tid til å utføre sitt ærend. I norske boliger og fritidsboliger var det i 2017 et gjennomsnitt på 26 innbrudd hver dag. Statistikken sier ikke noe om lengden på hvert innbrudd, men en ting er helt sikkert; tyven går etter verdisaker som er lett tilgjengelig, lett omsettelig og som er av høy verdi.  

Safedirekte.no tilbyr safer som gjør vanskelig eller rettere sagt umulig for tyven å få med seg det som er viktig for deg. Fra små plasseringsvennlige sikkerhetsskap der du kan sikre sølvtøy og smykker til store sikkerhetsskap der du sørger for at bilder, bunader og andre store og verdifulle gjenstander får være i fred dersom tyven skulle velge ditt hus mens du er på ferie. 

Franz Jäger sikkerhetsskap er blant markedets kraftigste og med sitt nydelige design kan det like godt plasseres i stuen som i kjelleren. Du får Franz Jäger sikkerhetsskap fra 21,5 liter til 975 liter, og skapene de finner du her: https://www.safedirekte.no/categories/franz-jager-sikkerhetsskap

Safedirekte.no har fri frakt på alle produkter. Ikke gjør det enkelt for tyven, bestill et sikkerhetsskap og få det levert hjem før ferien! 

Kilder: SSB, DNB, safedirekte.no

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke