franzjager.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Finn rett hjemmesafe

Mange av oss har tenkt litt på å skaffe seg en hjemmesafe, et lite skap der du kan oppbevare verdigjenstander eller ting av emosjonell verdi. En hjemmesafe kan ha ulike egenskaper, så tenk på hva du kommer til å oppbevare i safen og hvordan den skal beskytte tingene dine. En hjemmesafe skal gi deg trygghet og forsikre deg om at bildene, den gamle klokka, brevene eller minnepinnen ligger trygt selv om noe uforutsett skulle skje.

 

For å finne rett hjemmesafe kan du stille deg selv tre spørsmål:

  1. Trenger jeg at hjemmesafen er brannsikker?
  2. Hvilken størrelse trenger jeg?
  3. Hvilke låssystem ønsker jeg?

 

Dersom svaret på spørsmål 1 er ja, bør du velge en hjemmesafe av typen brannsafe. Det finnes mange typer brannsafe, sørg for å velg en brannsafe som er testet og godkjent med sertifikat, da vet du at den gir deg den nødvendige beskyttelsen. Finn din Franz Jäger Brannsafe her.

Dersom svaret på spørsmål 1 er nei, bør du istedet velge et sikkerhetsskap. Et sikkerhetsskap er en hjemmesafe som har kraftig innbruddsstyrke, men som vanligvis ikke er designet for å motstå brann. Det er viktig å velge et sikkerhetsskap som er testet og godkjent for å motstå innbrudd, da vet du at det gir deg den nødvendige beskyttelsen. Et sikkerhetsskap bør ha FG-godkjenning eller EU-normgodkjenning. Finn ditt Franz Jäger Sikkerhetsskap her.

En hjemmesafe bør være en investering for livet. Tenk derfor på at du sannsynligvis vil få flere gjenstander i fremtiden og at behovet for plass kan øke over tid.

Når det gjelder låssystem så er det i stor grad personlige preferanser og budsjett som er avgjørende. Vi anbefaler å lese vår låsguide for å finne det låssystemet som passer best for deg. Les låsguiden her.

Tilbake

Trykk ENTER for å søke